2019 Report

BÁO CÁO NĂM 2019 – 2019 REPORT
(English below)
====================
Chào các bạn,

Trước tiên, Go West Library (GWL) chân thành cảm ơn các bạn vì đã đến, hỗ trợ, hợp tác, và thân thiện trong năm 2019. GWL thực sự trân trọng và biết ơn điều này.

MÌnh vui mừng thông báo với các bạn rằng trong năm 2019, GWL đã thu được tổng cộng số tiền là 33.795.000 VNĐ từ các bạn. Toàn bộ số tiền này mình đã đóng góp cho SympaMeals và các hoạt động của SympaMeals thông qua các lần đóng góp hàng tháng. Các bạn có thể theo dõi chi tiết các báo cáo tháng của GWL trên trang web của chúng tôi tại địa chỉ www.go-west-library.com

Sự tham gia, đóng góp, và ủng hộ của các bạn là nguồn động viên rất lớn để mình tiếp tục hành trình cùng với các bạn và cùng với GWL.

Mình rất mong tiếp tục nhận được sự ủng hộ của các bạn cho các hoạt động của GWL trong thời gian tới. Cho khoảng thời gian trong một vài năm tới, có thể mình sẽ không dành nhiều thời gian ở Việt Nam, nhưng mình sẽ tiếp tục duy trì hoạt động của GWL với một mong muốn rằng đây sẽ là một không gian để các bạn có thể có nhưng giây phút yên tĩnh cho việc đọc cũng như đóng góp cho các hoạt động của SympaMeals.

Một lần nữa, mình xin chân thành cảm ơn tất cả các bạn. Chúc các bạn và gia đình một năm mới an lành.

Thân ái

Hiếu

=================
Dear Friends,

First of all, Go West Library (GWL) would like to thank you very much for all your attendance, support, cooperation, and friendliness in 2019. Much appreciated.

I am so pleased to report that in 2019 GWL has collected an amount of VND 33,795,000 from you. This amount has been contributed to SympaMeals and its activities through our monthly contributions. Please kindly refer to our monthly reports published in our website at www.go-west-library.com for detailed information.

Your participation, support, and contribution are very important for me to maintain this journey with you and GWL.

I wish to receive your continuous support to GWL’s activities in the future. For the next couple of years, while I will be away from Vietnam, I commit to maintaining GWL with the hope that it will be a place for you to enjoy your reading and contribute to various activities of SympaMeals.

Once again, thank you very much for your support and cooperation. May I wish you and your family a Happy New Year.

Yours sincerely

Hieu

Posted in GWL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s